Study day?

Oh yess, today is the official study day, yesterday was a marvelous day and I did took advantage of it. I was out for an hour and about 20 minutes out walking with my day, it was a good feeling, discussed a lot about many different things. We spoke about how the future will look like in 50 years. I will be walking with my children and grandchildren on erstavikstranden and the windsurfing club. What we thought of was when we were standing on the edge to the water, if I will be standing there too with my children. We came to the conclusion that it won't be possible, am I sending negative waves now, yes I am. However it is actually true, the sea level have by then risen at least a meter or two, this means that there won't be any windsurfing club.

My dad and I sat on a bench close to the beach of erstaviken. We sat there for approximately 30 minutes just talking, me and my dad. It was very funny and interesting, I don't mean to brag, but I'm very proud over my dad... He knows about how everything works, he gave me some tips on what I should start thinking about already in a couple of years. He said the earlier you start the better you will have later on in life.

I've only been talking about what I did yesterday, that's because it was such a marvelous day! Don't you agree? However now I have to head a head to my Swedish oral presentation I'm having on Wednesday.

Autumn leaf

Stressed, sleepy, and deprested

Tja, jag måste om 20 minuter lämna hemmet för att åka till skolan, usch hatar börja tidigt det är Computer Science som förstör allting. Men jag vaknade ganska bra imorse, men efter 10 min kännde jag tröttheten redan komma tillbaka Hur ska man klara sig för resten av dagen, vi får se? Ajaja, nu måste jag gå vi ses, ha den bra dag!

image77

Why can't every morning look like this...
Why can't the sun fill up my room whit its marvelous light
Why can't I reliese that I will be late for school if I don't run now!

I'm back, hopefully

Så nu är jag tillbaka här på bloggen efter en väldigt lång "paus" om man får kalla det paus, kanske uppehåll låter bättre. Jaja, hur som helst hoppas jag att ni som läst har märkt att jag skriver på svenska och inte på engelska som jag gjorde förr, jag ändrade mig eftersom jag helt enkelt känner för att skriva på svenska och för att jag kan uttrycka mig på ett bättre sätt på svenska än på engelska. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men, det får väll bli för vad som faller in i mina tankar som är värda att nämna här, så att ni 5 unika besökare som besökte mig idag (fortfarande 16 oktober) har något att sysselsätta er med! Visst är jag omtänksam =) nämen i alla fall, det ska bli kul att se vart detta kommer att leda det är mycket som står på spel nu... Kommer jag att hålla uppdateringen mera kontinuerlig? Kommer ovissheten försvinna i och med att "djuret" kanske blir tillfälligt utrotat? Kommer jag klara av IB? Med tanke på...allt? Jodå det hoppas jag, jag kommer göra, men man vet aldrig... Finns säkert någon fånig statistik som bevisar att IB leder till att man löper större risk att bli psykiskt sjuk än om man går någon annan linje tex NV eller SP... Men  vi  hoppas alla att det inte stämmer, för visst vill vi inte bli sjuka och måste som 17/18 åringar redan hamna på dårhus och få äta pillren för resten av våra liv, det vore ju otroligt patetiskt och helt enkelt sjukt... Jag kan gott glädja er alla (IB) att chansen är kanske mindre än att jordens magnet fält skulle kollapsa...

Haha, för vet ni vad jorden är utan dess magnet fält, vet ni det? Ne tänkte så, om ni vill så kan jag ju förklara det och göra det genom att inte använda några fula termer från fysiken, utan genom en fin (hemsk) jämförelse med en aprikos som vår jord. Joo så här ligger det till, jordens magnet fält "håller" kvar ozonlagret på plats, och om magnet fältet försvann betyder det att även ozonlagret skulle försvinna... Man kan beskriva jorden utan ett ozonlager så här, tänk er en aprikos eller någon annan frukt, sätt den på en gaffel och håll upp den en bit ifrån er... Vid detta tillstånd är allt liv helt normalt på jorden som på aprikosen, men då magnet fältet försvinner --> ozonlagret... Då! Ta en fin hår spray som är ytterst brandfarlig, ta en tändare håll framför sprayen och tryck till! WHOOOSSS, en jäkla stor eld flamma sprutar ut rakt på våran lilla aprikos med andra ord jorden... Vem kan förutspå konsekvenserna av denna händelse?


Så ville bara säga att jag är tillbaka, förhoppnings vist en längre tid...

Difficult times

Att leva i en värld med ovisshet, är något man ej väljer... Men det bara finns där, ligger och väntar på att få rycka ut och ställa besvär för familjer å personer. Vid detta skede inser man att det som funnits där som en självklarhet inte längre är säkert, växer ovisshetens djur och försöker ta sig in. I ett till tre år har detta monster spridit sig, rakt under näsan på en, visst har detta anmärkts men då det gäller denna person raderas anmärkningen ut hos mig. Anmärkningen forvidare till organisationen där man kämpar emot djur som dessa, men ännu en gång så raderades anmärkningen ut och inget hände. Ett misstag som kan kosta ett männskligt liv och en totalförstörelse i en familj där motgångar är en vana men som efter varje motgång lyckats ta sig tillbaka på fötterna igen. Men situationen ändrar sig dramatiskt och ändrar karakätar då ett misstag sker inuti denna lilla organism, dess delning är något av det viktigaste för den människa, men misstaget sprider sig till organismens vänner runt omkring sig de blir smittade och hamnar i samma situation. Denna händelse är en motgång som inte har styrts av två människors fejkade kärlek till varandra, det är en motgång som sker 2000 person varje år och är helt oberoende av häslo eller psykologiskt tillstånd och ärvsligdom, det helt enkelt bara händer...

RSS 2.0